Kontakt

VENCE, velbeliggende studielejlighed for 2 personer til leje på ugebasis.
VENCE ligger ca. 25 minutter i bil fra Nice Lufthavn. Der er 5 minutter til Saint Paul de Vence og 10 minutter til såvel Tourettes sur Loup som Saint Jeanette. 

Fra studiet er der 10 minutters gang til den historiske bykerne. Desuden kører der fra ejendommen en gratis lokalbus hvert kvarter (“ Navette “) til centrum og busholdepladsen hvorfra der afgår hyppige busser til bl.a. Nice. Studiet ligger på 1. sal i en velholdt og rolig, lukket bebyggelse med stor swimmingpool og en have der har boulebaner til fri afbenyttelse. Privat, reserveret parkeringsplads.
Studiet har et fuldt udstyret kichenette til madlavning, et badeværelse med liggebadekar samt en sydvendt altan med kig til Middelhavet. 

I den charmerende, historiske bykerne “ Cite Historique “ fra 15. århundrede er der torvemarked og mange små handlende med lokale produkter. Mange hyggelige cafeer og restauranter. Desuden er der flere større supermarkeder i udkanten af byen. Håndklæder, sengelinned samt elektricitet og varme er inkluderet i lejeprisen. 


Vi bor selv hele året lige i nærheden hvis I skulle få brug for nogle gode råd til udflugter fra os eller lidt praktisk hjælp. Desuden er der et turistkontor med engelsktalende personale til rådighed på Place du Grand Jardin.

Studiet afleveres rengjort ved afrejse. Skiftedag er lørdag.


Priser pr. uge:

November til marts EU 250.-
April & maj samt september & oktober EU 325.-
Juni , juli & august EU 425.-

Kontakt : christensen@wanadoo.fr
Tel. 0033 493 590085 . Mobil 0033 602 341 427

Med venlige hilsener,
Linda & Jens H. Christensen, Vence